Wat klanten zeggen

Recensies

Recensies over WRQ Fit-n-Healthy

Met tevreden mensen die resultaten hebben geboekt, ontvang ik leuke en geweldige recensies die ik graag wil delen. Wilt u ook Personal Training of advies?
Neem dan ZSM contact met mij op via 06 – 214 78 230.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

Hoe heb je WRQ Fit-n-Healthy ervaren?
waardering velden

Bijna een jaar train ik nu bij Lisandra. Ik ben begonnen met het opbouwen van mijn conditie. In eerste instantie zou dat voor 3 maanden zijn, maar zo tevreden dat ik het blijf verlengen. De trainingsschema’s zijn goed persoonlijk afgestemd en leerzaam.
Lisandra., je bent een topper!

Kathleen
0

Sinds vorig jaar begonnen met PT sessies bij Lisandra. Ik heb alleen maar positieve dingen te zeggen. Van de begeleiding, het sporten, geplande schema, behaalde resultaten en gezelligheid. Zit hier alles meer dan in balans. Lisandra is ook een erg prettig persoon om mee samen te werken. Ik ga met plezier naar deze sessies!

Ratna

Ben meerdere keren bij Lisandra geweest voor een massage en elke keer was super relax. Professioneel massage, combinatie tussen harde en zachte massage. Je gaat me terug zien.
Groetjes

Marcin

Lissandra is a great coach and a very nice person! I used to lack discipline and consistency to go to the gym, but with Lissandra I became way more consistent and I enjoy our work out sessions!

sophia

finpecia tabletten Nasopharyngeal area or sinuses Sinus infections that do not get better with antibiotics, pain in the upper jaw, nose bleeds, having a hard time breathing, pain or ringing in the ears

Creance
0

Sinds 2016 ben ik twee maal per week aan het trainen met Lisandra. Mijn doelen zijn altijd tweeledig. Enerzijds wilde ik flink wat kilo’s afvallen en anderzijds wilde ik ook leren op de juiste manier te trainen. Inmiddels een paar jaren verder en ben nog steeds zeer tevreden en heb absoluut mijn doelen bereikt mede dankzij de intensieve trainingen. Toch blijf ik trainen met Lisandra, zo heb ik altijd een stok achter de deur 😁👌bovendien is het erg prettig om mee te trainen en zij legt alles goed uit. De trainingen worden rustig opgebouwd naar wat je kan en ook zelf aangeeft. Na een training voel ik me de rest van de dag super lekker.  De sfeer is ook altijd gezellig. Ik beveel dit dan ook zeker aan voor eenieder die op sportief vlak aan de slag wil 💪🏼

Boutaina

Na een lange tijd niks doen natuurlijk de lockdown. Wou ik graag opnieuw beginnen met sporten. Na een zoektocht voor personal trainers kwam ik bij lisandra terecht. Het klikte meteen. We hebben doelen samen gesteld en ook behaald. Kan zeggen dat ze het uiterste uit je haalt en gigantische lieve dame ook is! Compleet pakket hierzo

Joey n

Ik zit al een jaar of 4 bij Lisandra. Toen ik begon ging het voornamelijk voor afslanken dus besloot ik voor 2x per week PT training met Lisandra.Ik wilde 10kg kwijt namelijk voor gezondheids redenen. Doel is immiddels gehaald, maar ik ben de trainingen en sporten leuk gaan vinden, dankzij de begeleiding van mijn PT trainer. Nu ben ik nog steeds onder haar begeleiding meer voor lichaams contouren, en 15+kg kilo’s lichter! Een echte aanrader en de harde werk en moeite waard geweest!
Donna💪🏾

Donna De Coteau
WhatsApp Image 2021 07 26 at 08.20.22

Bedankt voor het achterlaten van een recensie op mijn website!

Let op: berichten die spam en/of vreemd taalgebruik bevatten worden direct verwijderd.

WRQ Fit-n-Healthy
Call Now Button